Sinisiä hetkiä

 Talven taikaa

Puhdasta lunta, omaa aikaa

Maadoittava Rukan talvi


Elämme talvella  karuinta ja vaativinta vuodenaikaa. Älä aseta tavoitteitasi liian korkealle ja säästä energiaa seuraavankin päivän varalle. Luonnon kiertokulussa kaikella on tarkoituksensa, muista se myös talven kylminä ja pimeinä hetkinä. Talvi maadoittaa, luo kuria ja palauttaa meidät maan pinnalle valoisan kesän ja aistikkaan syksyn jälkeen. Voimme silti myös kokea riemua, iloita sydäntalven kauneudesta ja ihailla valkeaa tunturia tykkylumipuineen.  Talvi pohjoisessa on rohkean reippailijan unelma-kohde !


Luontoilu ja talven ihanat hoidotMe suomalaiset olemme maailmallakin sitkeinä tunnettua kansaa, johon epäilemättä vaikuttavat myös monet vuodenaikamme ja vaativan tason talvi. 


Pohjoisen ihmisen ilmeettömästä, häkeltymättömästä olemuksesta käytetäänkin sanontaa "kuin pakkasen panema".


Pitänee sisällään viestin sinnikkäästä selviytyjästä.


Lämpö on luksusta

Erään teorian mukaan jo muinoin luolaihmiset pysyivät talvellakin lämpiminä maaten tulella lämmitettyjen liuskekivien päällä.

Lämpö auttoi myös kipuihin ja kolotuksiin. Elettiin luonnon armoilla ja lähimpään naapuriin tai kylään saattoi olla useita kymmeniä tai satoja kilometrejä matkaa  - jos tietä ylipäätänsä oli. Apua oli vaikea saada.

Tässä ajassa on monta asiaa mistä voit iloita keskellä hyytävintäkin talvea - ehket vain ole tullut sitä ajatelleeksi modernisoituneessa yhteiskunnassamme. 


Rukan talven suosituimpiin hoitoihin kuuluvat ehdottomasti kuumakivihieronta ja hellivät kiviterapiahoidot joista lapsetkin tykkäävät. 

Oi onni ja autuus kun kotiudut hiihtolenkiltä tai laskettelemasta, miten ihanaa on tulla nauttimaan illan lämmin, hyvää tekevä Lapinkivihieronta.

* TALVEN LÄMPIMÄT HOITOTÄRPIT

Lapinkivihieronta
Kivikeijun kosketus
Hot oil aromahieronta
Inkivääri vartalohoito

* Hiihto- ja laskettelulihaksille lihashuoltoTee unelmistasi totta

Haaveiletko tulosta Rukalle talvella ? Ruka-Kuusamo on Suomen talven paratiisi valkoisine hankineen ja sinisine hetkineen.

Voit viettää nautinnollisia lomapäiviä Rukalla yhdistäen lumiaktiviteetteihin hyvää tekevän Day Spa hoidon, kunnon lihashieronnan tai rentouttavia lämpöisiä erikoishierontoja. 


kuvat: Ruka-Kuusamo Matkailu Ry, Day Spa Ruka Beauty Wellness, Harri Tarvainen