Hyvinvoinnin keskus Kumpare

Rukan Sydämessä

Kivaa tekemistä ympäri vuoden

Keskellä luontoa ja Rukatunturia sijaitseva kauppakeskus Kumpare tarjoaa mukavaa puuhaa jokaisena vuodenaikana. Usean yrittäjän kokoonpanolla tarjoamme kauneus-, hius- ja wellness palveluita sekä samasta kerroksesta löytyy myös muita sisäkeliaktiviteetteja kuten kuntosali, keilahalli ja pakohuone.

Sade- ja välipäivien puuhaa

Illalla patikoinnin päätteeksi hieronta on paras palkinto rasittuneille jaloille ja koetukselle joutuneille lihaksille.  Myös lepo- tai sadepäivän aikana on ihanaa tunnelmoida ja ottaa vaikkapa torkut hämyisessä hoitohuoneessa lämpöpeitteisiin kääriytyen.  Voit pyytää meitä myös suunnittelemaan kokonaisvaltaisen Day Spa päivän ja antaa kehon palautua hieronnassa, hius- ja kauneuskäsittelyissä ja terapiahoidoissa.

kuvat: Ruka-Kuusamo Matkailu Ry, Harri Tarvainen

Haluaisitko lisätä Day Spa päivääsi myös sisäliikuntaa tai ripauksen viihdettä ?  Entäpä jos aloittaisit  päivän kuntosali-treenillä, seikkailisit sen jälkeen hetkisen keilauksen parissa ja loppuillan pyhittäisit  hieronnalle ja hyvää tekeville hoidoille. Kun mennään lomatunnelmissa hissun kissun tuohon voi juuri vuorokausi riittää.

Parihieronta on yksi suosituimmista wellness palveluistamme.