Iloa ja hyvää oloa

Ruka Kuusamossa

Kauppakeskus Kumpareessa

Kivaa tekemistä ympäri vuoden

Keskellä luontoa ja Rukatunturia sijaitseva Kauppakeskus Kumpare tarjoaa mukavaa puuhaa jokaisena vuodenaikana. Usean yrittäjän voimin tarjoamme kauneus-, hius- ja wellness palveluita ja muita sisäkeliaktiviteetteja kuten kuntosali, keilahalli ja pakohuoneTervetuloa viihtymään meille vaikka koko päiväksi !

Välipäivien puuhaa

Ulkoilma-aktiviteettien päätteeksi hieronta on paras palkinto rasittuneille jaloille ja koetukselle joutuneille lihaksille.  Lepopäivän aikana on ihanaa tunnelmoida ja ottaa vaikkapa torkut hämyisessä hoitohuoneessa lämpöpeitteisiin kääriytyen.  Voit pyytää meitä myös suunnittelemaan kokonaisvaltaisen Day Spa päivän ja antaa kehon palautua hieronnassa, hius- ja kauneuskäsittelyissä ja terapiahoidoissa. Voit kysyä hierojaamme myös mökkikäynnille !

kuva: Ruka-Kuusamo Matkailu Ry, Harri Tarvainen

Meiltä löytyy palveluita yhdelle, kahdelle ja pienseurueille. Palveluista voit valita jotain myös perheen pienimmille ja hoito-ohjelmaa löytyy aivan koko perheelle.

Tosin, hetki on hyvä saada ihan kahdenkeskeistä aikaa jolloin voit hemmotella puolisoasi yhteisellä Day Spa elämyksellä.

Parihieronta on yksi suosituimmista wellness palveluistamme.

Hetki arjen yläpuolella

Kahdelle suosittelemme myös kokonaisvaltaisesti hyvää oloa tuottavaa hemmottelulomaa jolloin tulette valmiille ja voitte keskittyä nauttimaan toistenne seurasta. Elämyspolku toinen toistaan ilahduttavin tapahtumin saa alkaa ja voitte huoletta antautua hemmoteltavaksemme !

Hemmotteluloma idyllisessä Rukan kylässä mahdollistaa mutkattoman ajanvieton palveluiden äärellä. Romantiikka-lomapakettiin sisältyy majoitus ja aamiainen hotelli Scandic Rukahovissa, teemaan sopiva Day Spa palvelu ja illallis-lahjakortti.

Day Spa Ruka Beauty Wellness

ja samoissa tiloissa toimivat yritykset

Day Spa Ruka Beauty Wellness, Kauppakeskus Kumpare
Rukankyläntie 9, Rukatunturi

Tutustuthan saapumisohjeisiin etukäteen.