Jo saapui suven aika ja kesän ihanuus...

Tää yötön yö, sen taika

on seikkailuni uus...

Voimauttava Rukan kesä


Kesän elementti on maa. Nyt on aika jolloin voi hemmotella itseään -  talvinen aherrus on takanapäin ja valon määrän lisääntyessä energiaa tuntuu riittävän monin verroin enemmän. Ruka-Kuusamo on myös esteetikolle ja romantikolle oikea ihmemaa, sillä täällä voit ihailla luontomme kauneutta, kuunnella kohisevaa koskea, kokea kesän yötön yö ja hullaantua auringonlaskusta.  Lomakokemuksen kruunaa hyvää tekevät day spa hoidot ja kahdelle löytyy parihieronta ja erilaisia parihoitoja.Luontoliikunta & hoidot


Löydä oma 
unelmiesi ulkoilureitti  ja ota huomioon reitin pituus, vaativuus sekä oma varustuksesi.


Pakkaa reppuun vähintäänkin vesipullo, kartta ja ota mukaan hyvä mieli niin retkeilystä tulee onnistunut.


 
Luontoon.fi -sivuilta löytyy myös retkietiketti ja tietoa retkikohteista, niiden kunnosta ja luonnossa liikkumisesta.Kesälomalla on aikaa, silloin kannattaa huolehtia perustarpeista ja käydä ajatuksella ihan koko keho läpi - mille olisi nyt tarvetta ?

Syväpuhdistava Classic Facial Kasvohoito voisi olla hyvä, sillä talvella ja vielä keväälläkin tämä hoito voi olla liian raskas viiman ja pakkasen kuluttamalle iholle. Kesällä kun ihon kosteustasapaino normalisoituu, on hyvä hetki kunnon ihon puhdistukselle. 


Jos haluat lisää hemmottelua voit jatkaa hoitoa Kuusamolaisella päähieronnalla ja vaipua hetkeksi nirvanaan. Sillä välin ihokin on rauhoittuu ihonpuhdistuksen jäljiltä.


Ja entä jalat, oletko ehtinyt huollattaa ne ennen lomalle lähtöäsi vai olisiko nyt aika antaa kovettumille ja karheille kantapäille kyytiä ? Ja sandaaleista voisi pilkottaa kauniiksi maalatut kynnet.


Epäilemättä kesällä tulee myös liikuttua enemmän kuin normaalisti ja  vaihtelevissa maastoissa. Retkeilyn jälkeen hieronta on aivan ykkösjuttu kesäpäivän päätteeksi, ehkäpä vielä kahdestaan samanaikaisesti.

On ihana juhlistaa lomaa myös yhteisellä day spa vierailulla ja ottaa vaikkapa rentouttava parihieronta. Lomalla on aikaa ja onneksi hyvää tekevistä hoidoista voi nauttia vaikkapa useampaankin otteeseen. Wellness passilla saat joka kuudennesta hoitokerrasta 10 euron alennuksen ja sitä voi käyttää koko seurueenne kesken.


* KESÄN HOITOTÄRPIT

Ihon puhdistus ja Kuusamolainen päähieronta
(Ekopharma tai Classic Facial kasvohoito)

Perusjalkahoito tai Spa & Relax jalkahoito

Lihashuolto (klassinen/urheiluhieronta)

ParihierontaLuontohyvinvointipalvelut

Esteettinen Romantikko hullaantuu luontomaisemista ja myös arvostaa luonnon kauneutta, puhtautta ja ainutlaatuisuutta. Hän voisi tykätä vaikkapa yhteisestä maisemagondoli-ajelusta tai romanttisesta Yöttömän Yön piknikkiä


kuvat: Ruka-Kuusamo Matkailu Ry, Harri Tarvainen, Ruka Beauty Wellness