Elvyttävä Rukan kevät

"Pajunkissa valkoinen, silkinhieno pehmoinen - kevätpäivään aukenee, aurinko kun hymyilee"Niinkuin luonto herää henkiin pitkän talven jälkeen, muuttolinnut saapuvat iloisella sirkutuksellaan ja metsän eläimet kömpivät talviuniltaan, niin myös sinä sytyt keväiseen ilonpitoon. 


HORROKSEN AIKA ON OHI  !Kevään elementti on vesi, se kuvaa liikkuvaa, soljuvaa, muuntautuvaa. 

Tarvitset sitä kun kaipaat herätystä pitkän, pimeän talven jälkeen, ja olet valmis luovaan seikkailuun. 

Valon määrän lisääntyessä mielikin virkistyy kummasti, joten kevät on tähän erityisen otollista aikaa.


Luontoliikunta & wellness hoidot


Oman kehosi tuntien teet lopullisen päätöksen itse, mutta meidän suosituksemme tälle ajankohdalle on jokin virkistävä, kohtuumittainen unelmiesi ulkoilureitti. 


Lisää tietoa Ruka-Kuusamon reiteistä sekä retkietiketti löytyy sivuilta www.luontoon.fi


Pitkän talven jälkeen ulkoilu ei saa olla liian vaativaa - kevään voi kokea luonnossa lempeästi aistien, kuunnellen ja siinä samassa totutella kuntoiluun hienovaraisesti. Iho voi olla talven jäljiltä vielä kuiva mutta elähän huoli !

Haluaisitko kokeilla ihoa kosteuttavaa Inkivääri- tai Hilla vartalohoitoa, koska niissä tehdään kehon kuorinta tai vartalon kuivaharjaus. Näin ihon pinnalle kertynyttä kuivaa ihosolukkoa saadaan pois ja elvytetään samalla pintaverenkiertoa. Vartalohoidoissa on myös muita rentouttavia hoitovaiheita, joten mieli ja keho kokonaisuudessaan saavat ihanasti hoivaa. 

Kasvojen ja käsien iho tarvitsee myös kosteutta ja ravinteita pitkän talven jälkeen, jolloin Hellivä Mustikka-kasvohoito ja Hilla käsihoito voisi olla paikallaan. Mikäli tarve on puhdistavaan kasvohoitoon suosittelemme Ruusu-Savi kasvohoitoa.Keväällä on hyvä vilkaista myös kantapäihin jos aiot pian tepastella kesä-sandaaleissa. Jalkahoidossa kovettumat ja karheat kantapäät saavat kyytiä ja jalat ihanaa hierontaa. 


Ja entä kynsilakka, joku uusi kiva kevään väri voisi piristää. Mikäpä on ihanampaa kuin rentoutua jalkahoidossa ja ottaa vain hoitoa vastaan. Etenkin ulkoilupäivän päätteeksi. 

Vielä yksi vinkki kevät hoitoihin, nimittäin hieronta.  Se sopii mainiosti edellä mainittujen kavereiksi ja laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle - sitä kevään ihminen tarvitsee. Huuhdo talvi ja arjen tomut pois kehostasi juomalla reilusti vettä seuraavan kolmen päivän ajan. Kuona-aineita alkaa poistumaan elimistöstä, ja olo tuntuu kevyemmältä.


* KEVÄÄN HOITOTÄRPIT

Inkiväärivartalohoito tai Hellivä Hilla vartalohoito
Hellivä Mustikka-kasvohoito tai Ruusu-savi kasvohoito
Hilla käsihoito
Perus jalkahoito tai Spa & Relax jalkahoito
Klassinen/urheiluhieronta tai erikoishierontaLuontohyvinvointiohjelmat

Kevät-ajankohdan luovalle seikkailijalle seurueineen sopii hyvin vaikkapa pieni Maisemaretki & jalkakylpyhetki taikka Aktiiviliikkujan sportti-paketti omavalintaisin reitteineen.


Sivun kuvat: Ruka-Kuusamo Matkailu Ry, Harri Tarvainen, Ruka Beauty Wellness