Kuule tunturin kutsu

Koe syksyn

R U S K A V Ä R I T 

Taianomainen Rukan syksy


Jos kesällä sai antaa mennä, on syksyllä jo aika vähän hidastaa. Syksyn elementti on ilma - siirtymä kesästä talveen on yhtä kuin siirtymä aikakaudesta toiseen. Syksy on syvällisen mietiskelijän ihanne aikaa; rakennat siltaa menneen ja tulevan välillä, seisot tienristeyksessä; mistä oikein tulen ja mihin olinkaan menossa ?  Pysähdy hetkeksi ja mieti tarkkaan - voit oikaista suuntaa jos tarpeen tai voit jatkaa samaa polkua eteenpäin.  Mikä suuri mahdollisuus !  


Ruka-Kuusamon syksy on täynnä väriloistoa, tunnelmaa ja pimeneviä iltoja. Se on muutosten aikaa. Oletko koskaan ajatellut että toimit hyvin pitkälti luonnon liikkeitä mukaillen ? Samalla tavoin kun luonto muuttaa väriään ja karistaa syksyllä lehtensä, on meillä ihmisilläkin tapana ravistella vähän turkkia ja luoda nahkamme uudelleen. Aloittaa alusta, puhtaalta pöydältä.


Syksyn energia Ruka-Kuusamossa on maaginen ja sanoinkuvaamattoman kaunis. Ulkoliikunta, hieronta ja hyvää tekevät hoidot koleana syysiltana on mitä mainioin tapa nauttia ruskasta.


Luontoilu & hoidot

Syksyssä parasta on se että samatkaan reitit eivät tunnu samalta, vaan kuin tunturi olisi saanut ylleen täysin uuden, värikkään peiton. Tutkaile mikä olisi tällä kertaa unelmiesi ulkoilureitti.  Löydät lisätietoa reiteistä ja retkietiketIn sivuilta luontoon.fi  


Kannattaa retkeillä eläytyen ja pysähtyä ihailemaan luontoa. Istahtaa kannonnokkaan ja juokasta kahvit ihan kaikessa rauhassa.


Mieti mikä hoito sopisi parhaiten tilanteeseesi ja varaa hoito ennakkoon retkipäiväsi päätteeksi. 

Syksy on ihan perushieronnan lisäksi myös otollista aikaa kehoterapia-hoidoille, sillä ulkona luonnossahan on tehty jo ensimmäinen vaihe - luonto on viritellyt mieltä antaen erilaisia aistiärsykkeitä ja myös aktivoinut mielihyväkeskuksia.

* SYKSYN HOITOTÄRPIT
- Horstmann kehoterapia
- Ayurvedinen kasvo- tai koko kehon hoito
- Kuun kuiskaus energia- ja hemmotteluhoito


Hyvinvointiohjelmat

Syksyn syvälliselle mietiskelijälle suosittelemme mieltä avartavaa seikkailua Meditatiivinen vaellus & kehoterapia. 

Ohjelma on lähtökohtaisesti yhdelle tarkoitettu mutta mikä estää ottamaan kaverin mukaan jos olette samanhenkisiä.


kuvat: Ruka-Kuusamo Matkailu Ry, Ruka Beauty Wellness, Harri Tarvainen