Riemukasta hiihtolomaa !

Luontoilua & rentoilua tunturissa

kuva: Ruka-Kuusamo Matkailu Ry


Jo loman varaaminen ja sen odotus vaikuttaa ihmisen mielihyväkeskuksiin lisäten onnen tunteita ja antaen energiaa päivittäisiin rutiineihin. Millainen lomailija olet - onko lomasi täynnä seikkailuja kun haluat kokea kaiken vai osaatko nauttia myös jouteliaisuudesta ?


Meillä Ruka-Kuusamossa voi tehdä kaikenlaista ja päivän aktiviteettien jälkeen on myös mahdollista päästä rentoutumaan ja tyyntymään laadukkaiden hyvinvointipalveluiden parissa. Oikeastaan kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa ja hoitavien vuodenaikojemme elementit koostuvat monista eri sävyistä; ulkona liikkumisesta, levosta, maku-elämyksistä, hyvistä yöunista ja miksipä ei myös hyvää tekevistä Day Spa palveluista. 

Suosittelemmekin lomalla seuraavaa kolmen kohdan taktiikkaa:


1. Jotain liikunnallista
       -  liikkuminen ja ulkoilmassa touhuaminen tekee hyvää

2. Jotain uutta 
       - aistivirikkeiden ja kokemuksellisuuden lisääminen

3. Jotain rentouttavaa  
      - mielen tyyneydelle ja kehon palautumiseen


Kun pysähdyt "jotain uutta" kohtaan, se voi saada ajatuksia viriämään. Aika monesti pysytään totutuissa kaavoissa (lomallakin) ja ei ihme koska hyvistä jutuista ei haluta tietenkään luopua. Mutta tällä kertaa kannustamme kokeilemaan myös jotain uutta ja erilaista, jotain jota et koskaan ennen ole kokenut !

Inspiroidu alueemme runsaasta aktiviteettien tarjonnasta.


IHANAA JA ANTOISAA HIIHTOLOMAA SINULLE


Mukavaa tekemistä sisällä löytyy Kauppakeskus Kumpareesta. Alakerroksista löydät virkistys- ja hyvinvointipalveluita kuten hierontaa, day spa palvelut, parturi-kampaamo, keilahalli, kuntosali ja pakohuone. Tervetuloa !