Yövy yksin tai kaksin

Kaltio Chalets

Kauniita unia

Kohteemme on täydellinen lomailuunne; sijoitut luonnon syliin ja samalla täysin Rukan kylän ytimeen. Kaltio Chalets huoneisto täysvarusteluineen sijaitsee Kaltiolammen rannalla ja tärkeimmät palvelut sijaitsevat vain kivenheiton päässä !

Huoneisto on varattu 1.7. - 30.4. 

Kuvat; Day Spa Ruka Beauty Wellness
Ruka-Kuusamo matkailu Ry
Harri Tarvainen

Lähes uuden, vuonna 2019 rakennetun huoneiston pinnat ovat ylellisen siistit. Viihtymistä lisäävät silmää miellyttävät harmoniset seinä- ja tekstiilimateriaalit. Huoneen saat huolellisen siivouksen ja tuuletuksen jälkeen käyttöösi. Kosketuspinnat ja tasot desinfioidaan jokaisen vierailijan välillä.

Kaltio Chalets


Huoneisto

Koko 21,5 neliötä; I h, tupakeittiö, parveke, kylpyhuone/wc.  Kalustus: sängyt 2 kpl, pöytä, taulu-TV, sähkölukot, terassikalusteet.


Varustelu

Astianpesukone, keraaminen taso, kalusteuuni, mikroaaltouuni, astiasto, jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin, kuivauskaappi, pyykinpesukone. Kahvin- ja vedenkeitin, sähkövatkain, radio.


Yhteistilat

Suksien huoltotila. 
Maksuton paikoitus kesällä ulkona.


Hyvinvointipalvelut

Samalta aukiolta muutaman minuutin matkan päästä kauppakeskus Kumpareesta löytyy Day Spa-, hieronta- ja hiuspalvelut.


Etäisyyksiä

Kauppakeskus Kumpare, ruka info, ladut, rinteet, ruokakauppa, ravintolat, baarit, myymälät 0,1 km. Kuusamon lentokenttä 28 km


Tekemistä

Kauppakeskus Kumpareesta löytyy hyvinvointipalvelut, kuntosali, keilahalli ja pakohuone. Luontoreiteille, hiihtämään ja laskettelemaan pääset omalta piha-aukiolta.


Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja huoneistossa.

Tiedustelut ja varaukset

Juha Karjalainen 

040 729 2749


Kaltio Chalets

Rukatunturintie 12

93825 RUKA