Yövy yksin tai kaksin

Kaltio Chalets

Kauniita unia

Tämä huoneisto on varattu 30.4. 2023 - saakka.

Kohteemme on täydellinen lomailuunne; sijoitut luonnon syliin ja samalla täysin Rukan kylän ytimeen. Kaltio Chalets huoneisto täysvarusteluineen sijaitsee Kaltiolammen rannalla ja tärkeimmät palvelut sijaitsevat vain kivenheiton päässä !

Kuvat; Day Spa Ruka Beauty Wellness
Ruka-Kuusamo matkailu Ry
Harri Tarvainen

Uuden. vuonna 2019 rakennetun huoneiston pinnat ovat ylellisen siistit. Viihtymistä lisäävät silmää miellyttävät harmoniset seinä- ja tekstiilimateriaalit. Huoneen saat huolellisen siivouksen ja tuuletuksen jälkeen käyttöösi. Kosketuspinnat ja tasot desinfioidaan jokaisen vierailijan välillä.

Kaltio Chalets


Huoneisto

Koko 21,5 neliötä; I h, tupakeittiö, parveke, kylpyhuone/wc.  Kalustus: sängyt 2 kpl, pöytä, taulu-TV, sähkölukot, terassikalusteet.


Varustelu

Astianpesukone, keraaminen taso, kalusteuuni, mikroaaltouuni, astiasto, jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin, kuivauskaappi, pyykinpesukone. Kahvin- ja vedenkeitin, sähkövatkain, radio.


Yhteistilat, 

autopaikka

Suksien huoltotila. 
Talvella parkkihallipaikoitus sisältyy majoituksen hintaan. Maksuton paikoitus kesällä ulkona.


Day Spa palvelut

Samalta aukiolta muutaman minuutin matkan päästä kauppakeskus Kumpareessta löytyy Day Spa Ruka Beauty Wellness.


Etäisyyksiä

Kauppakeskus Kumpare, ruka info, ladut, rinteet, ruokakauppa, ravintolat, baarit, myymälät 0,1 km. Kuusamon lentokenttä 28 km


Tekemistä

Kauppakeskus Kumpareesta löytyy virkistys- ja hyvinvointipalvelut;  kuntosali, keilahalli, hieronta, parturi-kampaamo ja Day Spa.


Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja huoneistossa.

Ota meihin yhteyttä

Kaltio Chalets

Rukatunturintie 12

93825 RUKA

Juha Karjalainen 

040 729 2749

juha.karjalainen@rukabeautywellness.com