Day Spa Ruka Beauty Wellness

Avoimet ovet

Tiistaisin klo 12.30 - 13.30

V I I K O L L E   7   - S A A K K A

Meiltä saman katon alta löydät koulutetun hierojan, kosmetologin, meikkitaiteilijan, kehoterapeutin, ayurveda-hoitajan sekä parturi-kampaajan  palvelut. 

Onko sinulla jo wellness-passi?

 Joskus voi kaivata vain lepoa ja rentoutumista, tai valmistautuessasi juhlaan tarvitset kauneuskäsittelyn. Toisinaan on tarve kehollisen vaivan hoidolle tai lihaspalautumiseen, ja pianhan jo hiuksetkin tarvitsevat leikkausta !

Nouda oma Wellness-passi  joka käy kaikkiin palveluihimme !

Tiesitkö tämän ?

Meillä ei ole säännöllisiä aukioloaikoja sillä olemme saavuttaneet paremman asiakastyytyväisyyden joustavilla, hyvinkin paljon sesonkien mukaan muuntuvilla aukioloajoilla.  Palvelemme teitä ajanvarausten mukaan, myös iltaisin, viikonloppuisin, pyhinä ja juhlapyhinä. Työ painottuu meillä iltaan. 

Kun useampi toimija löytyy samasta yhteisöstä, se mahdollistaa myös vuorottelun.  Käytännössä meillä on siis lähes päivittäin hyvinvointipalveluita saatavilla, ja yksittäisajanvarauksen voi tehdä kätevästi  nettiajanvarauksen kautta missä ja milloin vain.

Kenelle palvelumme on tarkoitettu ? 

Meiltä löytyy palveluita yhdelle, kahdelle, perheille ja pienseurueille - niin lapsille, aikuisille kuin senioreillekin.