Hieroja ja fysioterapeutti on kehon tuntija

Apua moneen vaivaan

Lihashuolto
viikonloput

vko 43, 44, 46, 47 ja 50. 

Ruka Beauty Wellness/kauppakeskus Kumpare


Varmista paikkasi lihashuollossa ja varaa käynnit vuoden loppuun saakka !


Kaipaisiko keho rentoutusta, onko niskahartiajännityksiä tai alaselän ongelmia? Staattinen työasento, rankat treenit, kiire ja stressi aiheuttavat keholle kuormitusta ja jännitystiloja. 

Käänny asiantuntijamme puoleen

Lihashuoltoviikonloppuina varattavissa on klassista- ja urheiluhierontaa sekä lauantaisin klo 14 Jennin lyhyt tietoisku eri aihioineen liittyen kehon toiminnallisuuteen ja palautumiseen. Ilmoittauduthan tietoiskuun ennakkoon osoitteessa:  info@rukabeautywellness.com

LA 29.10. Tietosisku tilaisuus täynnä !

Palveluksessanne hieroja/fysioterapeutti Jenni Linna-Hagberg


Lihashuoltoa kisaväelle

Vietämme kehonhuoltoviikonloppua myös Ruka Nordic kisojen ajan. Jenni on näyttänyt taitonsa huippu-urheilun parissa aiemminkin ja vaativankin, spesifioidun  lihaskäsittelyn jälkeen ovelta on lähtenyt onnellinen asiakas. Jos tarvitset apua tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen kanssa, käänny Jennin puoleen !


Lihashuoltoviikonloput ovat avoimia kaikille; hieronnasta on iloa ja apua niin etätyöläisen, lomailijan, työntekijän kuin huippu-urheilijankin arjessa. 


Wellness passilla alennusta

Pyydä samalla wellness-passi joka käy kaikkiin palveluihimme. Saat jo joka kuudennesta käyntikerrasta 10 euron alennuksen !

Day Spa Ruka Beauty Wellness tarjoaa:  kosmetologin, parturi-kampaajan, meikkitaiteilijan, hierojan ja kehoterapeutin palvelut


Tervetuloa lihashuoltoon ! Luethan saapumisohjeemme ennakkoon.