Koulutettu hieroja on kehon tuntija

Apua moneen vaivaan

Lihashuolto viikonloput

Katso kevään 2023  ajankodat täältä 

Kaipaisiko keho rentoutusta, onko niskahartiajännityksiä tai alaselän ongelmia? Staattinen työasento, kova treeni, kiire ja stressi aiheuttavat keholle kuormitusta ja jännitystiloja. 


Käänny asiantuntijamme puoleen

koulutettu hieroja Hanna-Mari Lahtinen

Asiantuntijan tietoiskut pienryhmässä
lauantaisin klo 12 Lihashuolto lauantait tarjoavat pieniä tietoiskuja vaihtuvin aihein kehon toiminnallisuuteen liittyen. Ammattilaisemme voi myös auttaa erilaisissa vaivoissa ja voitte suunnitella yhdessä  tavoitteellisen hoito-ohjelman. Palvelu on maksuton.


Ennakko-ilmoittautuminen edeltävään torstaihin klo 21 -mennessä osoitteessa:  info@rukabeautywellness.com


Lihashuoltoa etätyöläiselle, urheilijalle, rentoutujalle

Klassinen hieronta auttaa mm. etätyöläisen ergonomiasta aiheutuneisiin ongelmiin,  liikuntasuoritukseen valmistautumiseen, palautumiseen tai urheiluvamman hoitoon. Voit saada tarpeista riippuen apua lihassärkyihin, akuutin vamman tai kroonisen vaivan hoitoa, lihasjännitysten laukaisevan käsittelyn tai ihan vaikkapa rentouttavan hieronnan. 


Hanna-Marin erikois-osaamiseen kuuluu myös kivun lievitys, päänsärky- ja migreeni-jännityksen hoito.


Lisäksi valikoimasta löytyy purentalihashieronta jonka tarve on lisääntynyt yleistyneiden purenta-ongelmien ja yöllisen "hampaiden narskuttelun" myötä. Tällöin leukaluun, kasvojen, pään ja hartioiden lihakset jännittyvät ja tuntuvat jäykältä. Myös huimausta, päänsärkyä ja korvakipua voi aiheutua.

Stressin oireita vapauttavassa hieronnassa keskitytään puolestaan käsien, niskan ja rintakehän hierontaan, sekä hengitykseen. Toistot 5 - 7 kertaa tietyin väliajoin on suositeltavaa.


Lihashuoltoviikonloput ovat avoimia kaikille; hieronnasta on iloa ja apua niin etätyöläisen, lomailijan, työntekijän kuin urheilijankin arjessa.


Wellness passilla alennusta

Pyydä samalla wellness-passi jolla saat joka kuudennella kerralla 10 euron alennuksen.


HUOM ! Voit hyödyntää passia kaikkiin  palveluihimme eli hieronnan lisäksi myös mm. kosmetologin, parturi-kampaajan ja kehoterapeutin palveluihin.


Day Spa Ruka Beauty Wellness
Kauppakeskus Kumpare
p. 044 535 3404

Luethan saapumisohjeemme ennakkoon